divendres, 11 de desembre del 2009

I arribem als tres últims dies, actes d'avui a Cambrils



ENDOLCEM LA MARATÓ

Els membres de l'AMPA s'endinsen fins a la cuina per una causa solidaria. Faran pastissos que després vendran a la festa per bocins a 1€. Aquí també s'hi farà una tómbola de joguines usades aportats per les famílies dels nens de l'escola. Els tiquets de la mateixa costaran 2€.
Organitza: AMPA La Cuca
Lloc: Pati de l'escola

JO TAMBÉ HI COL"LABORO

Una cadena humana feta pels 1000 alumnes de l'escola envairà els carrers del nucli antic de Cambrils. Un cop formada, es passaran globus de colors fins al lloc on es concentraran per fer la lectura del manifest. Així, aquests nens i nenes posen el seu granet de sorra per donar a conèixer el missatge de La Marató arreu de Cambrils.

Organitza:Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer
Lloc: Carrers del Nucli Antic

TOTS PODEM SER I TOTS PODEM FER

L'Alumnat de l'escola farà una cadena amb paper, cada alumne farà una anella que decorarà al seu gust. Al matí penjaran a la façana de l'escola la cadena i a la tarda l'alumnat de 4t, 5è i 6è representarà una obra de teatre per a les famílies. A l'acabar hi haurà un petit berenar.

Organitza:Escola Mas Clariana

CONCERT DE NADAL PER LA MARATÓ DE TV3

Concert de Nadal dels grups orquestrals i cors de l'escola municipal de música.

Organitza:Escola Municipal de Música de Cambrils
Lloc:Ermita Verge del Camí

QUINA SOLIDÀRIA

La quina solidària recollirà objectes realitzats pels alumnes: clauers, punts de llibres, etc. El professorat aportarà d'altres objectes com llibres o joguines.
Lloc: IES Ramon Berenguer i Parc del Pescador



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada