diumenge, 13 de desembre del 2009

Truca al 905 11 12 13 i participa a: Alforja, Botarell i Cambrils

Pots col·laborar a la Marató trucant al 905 11 12 13 o bé participant en algun d'aquestsa actes que fem a la comarca:

ALFORJA
BINGO PER LA MARATÓ
Com ja es tradició, les dones de l'associació organitzen un bingo obert a tot el poble amb l'objectiu de recaptar diners per La Marató.

Organitza: Associació de Dones d'Alforja
Lloc: Sala Cultura


BOTARELL
BINGO POPULAR
El municipi de Botarell es mobilitza a favor de La Marató. L'Ajuntament i l'Associació de Dones seran els encarregats d'organitzar un bingo i un berenar popular. Durant tota la setmana els veïns aportaran queviures, dolços, vins, manualitats i obres d'art que posteriorment seran distribuïts en lots.

Organitza: Poble de Botarell
Lloc: Sala del castell

CAMBRILS
ENDOLÇA'T LA VIDA A RITME DE LA MÚSICA!
Venda de pastissos fets directament pels petits cuiners del cau. De ben segur que aquests nois i noies endolçaran la vida dels qui pateixen malalties minoritàries. De 10 a 13 hores els podreu trobar a diverses places del municipi on tampoc hi faltaran malabars i música en directe.

Organitza: Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar
Lloc: Plaça Església St Pere i Plaça Marcel·lí Domingo


BERENAR SOLIDARI
A partir de les 16 hores, a l'escola, s'roganitzarà un mercadet de joguines i roba infantil de segona mà. També hi haurà un berenar solidari.

Organitza: AMPA i Llar Municipal Maria Dolors Medina


SORTEIG D'UN QUILT
La traça amb les agulles de les alumnes del Centre de costura trobarà recompensa el dia de Santa Llúcia, patrona de les modistes. Se sortejarà un quilt artesà realitzat manualment i se celebrarà el ja clàssic dinar, on es lliurarà el quilt a l'afortunada.

Organitza: Centre de costura i labors mfbpatch


31è CROS DE CAMBRILS - 7a CURSA SOLIDÀRIA
Cursa a peu pel circuit de gespa de la Riera d'Alforja. Amb la compra del dorsal, la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Organitza: Club Atletisme Cambrils
Lloc: Riera d'Alforja

CONCERT DE MÚSICA CORAL
Dins el XVII Cicle de Música Vocal que organitza l'entitat, tindrà lloc l'actuació del Cor de Noies Nàiades. Oferiran el programa "Sonoritats del segle XX de nord a sud" sota la direcció de Buia Reixach i amb obres de Duruflé, Mellnäs, Rautavaara, Ramírez i Yupanqui.

Organitza: Coral Verge del Camí
Lloc: Cripta de l'Ermita

TORNEIG DE FUTBOL
Campionat de futbol Torneig d'Hivern intern i 1r Torneig de futbol per a Centres de Primària de Cambrils (quadrangular). Es disputaran partits de futbol i s'organitzarà una rifa perquè el campió d'Enduro i ex-alumne del centre Ivan Cervantes, cedeixi una camisa i algun objecte més. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Organitza: IES Ramon Berenguer IV de Cambrils
Lloc: IES Ramon Berenguer i Parc del Pescador

VERMUT SOLIDARI
Apropat el dia 13 a la plaça de l'Església de Sant Pere i fes el vermut. Així, seràs solidari amb La Marató de TV3 gràcies a la Penya Blanc i Blava. Us esperen a partir de les 12 del matí.

Organitza: Penya Blanc i Blava
Lloc: Plaça de l'Església de Sant Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada