diumenge, 13 de desembre del 2009

Truca al 905 11 12 13 i participa a Reus

REUS
OBRA DE TEATRE "PETITES OCUPACIONS" D'ANNA GAVALDA
Obra de teatre basada en els contes de la novel·lista best-seller a Europa Anna Gavalda. Precisament, en un d'aquests contes un personatge amb una malaltia desconeguda que lluita contra el desassossec del seu futur prendrà el protagonisme.

Organitza: La Gata Borda, Teatre
Lloc: Sala Santa Llúcia, 20:00H


CROS PER LA MARATÓ
Per 26ena vegada l'escola Sant Josep de Reus celebra la seva tradicional competició de Cros. Començant des de P3 i pujant fins a 2n de Batxillerat els alumnes participaran per col·laborar amb La Marató. Tot seguit es farà un sorteig amb cistelles de Nadal com a premis.

Organitza: AMPA Col·legi Sant Josep
Lloc: Voltants del Col·legi


SEGONA TROBADA POLIESPORTIVA DE NADAL
Trobada lúdica i festiva en la qual es desenvoluparan activitats esportives, principalment relacionades amb jocs tradicionals i tallers. L'activitat està adreçada a joves escolars del mateix centre, pares i mares i acompanyats. Tota la jornada serà molt familiar.

Organitza: Associació Esportiva Escolar Maria Cortina
Lloc: Escola Maria Cortina


MARATÓ DE CULTURA
Durant tot el cap de setmana se succeiran diverses activitats organitzades per la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia. Cinema infantil, actuació de la coral, concert de grallers, danses catalanes, bingo i teatre seran només algunes de les activitats que aquí es realitzaran. Organitzen els Esbarts de Santa Llúcia, la coral l'Harmonia" Reusenca, el grup de teatre "La Gata Borda", els grallers del Baix Camp, l'associació de dones "Ganxetes" i el grup fotogràfic "Foto Camp".

Organitza: Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia
Lloc: Sala Santa Llúcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada