diumenge, 13 de desembre del 2009

Truca al 905 11 12 13 i participa a: Castellvell, Duesaigües, L'Aleixar

CASTELLVELL DEL CAMP
ENTRENAMENT DE JUDO FAMILIAR I SOLIDARI!
Entrenament de judo on pares, mares, filles i fills compartiran plegats uns moments d'aprenentatge de judo. Els pares que vulguin gaudir de l'activitat hauran de llogar el judogui, al preu de 3 €, i els diners que s?obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

Organitza: AMPA Escola Santa Anna de Castellvell del Camp / Club Sakura Reus


QUINA-BINGO POPULAR I DIUMENGE MARATONIÀ
Els actes per La Marató continuaran a Castellvell del Camp també a la tarda. I es que, el Consell de Cultura del municipi dedicarà els seus esforços a recollir objectes que després es rifaran entre els assistents. Hi poden participar tant grans com petits. L'acte començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 8 del vespre.

Castellvell del Camp convida tot el municipi a la tradicional caminada popular. Aquest acte es realitza cada any per col·locar el Pessebre, alhora que serveix també per donar suport la causa de La Marató. El recorregut, que és apte per la canalla, s'iniciarà a les 10 del matí. Caldrà portar esmorzar. Sortida des de Plaça Catalunya


Organitza: Regidoria de Cultura Festes i Joventut
Lloc: Sala Polivalent de l'Ajuntament


DUESAIGÜES
CAMINEM PER LA MARATÓ
Caminada popular per a totes les edats. L'objectiu principal serà recaptar el màxim per La Marató.

Organitza: Associació de Dones Duesaigües

L'ALEIXAR
ESPECTACLE PER A LA MARATÓ DE TV3
Espectacle organitzat per la Colla de Joves de l'Aleixar amb col·laboració de l'AMPA. Els nens i nenes de l'escola pujaran a l'escenari per presentar-nos un festival on no hi faltarà el teatre, la música i el bon humor.

Organitza: Colla de Joves de L'Aleixar
Lloc: Sala de la Societat, Casal Josep Guardiola

PUJADA DEL PESSEBRE '09
Des de fa 20 anys l'Esplai Fem-nos Amics organitza cada Nadal la pujada del pessebre a l'Ermita de l'Aleixar. El grup de joves també prepararà una activitat per explicar el tema de La Marató.

Organitza: Esplai Fem-nos Amics
Lloc: Ermita de l'Aleixar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada